2022-08-29

Akciğer biyopsisinde yeni yöntem



Recently we proposed a new approach for patients who suffer from ascites or pleural effusions and can’t benefit from standard medical therapy. This approach allow patients to live a more pleasant life via a convenient tool and method in their home. We are honored, pleased, and obligated to bring our methodology to the area of Interventional Radiology.

This approach was published in CardioVascular and Interventional Radiology (CVIR), one of Europe's most respected interventional radiology journals, as a technical note. The abstract of the paper is available through SpringerLink at https://lnkd.in/dGg4C55j.

Geçtiğimiz yakın zaman içerisinde tıbbi tedaviye dirençli asit veya plevral efüzyonlu hastaların evde pratik bir yöntem ve araç ile daha keyifli bir yaşam sürmesini sağlayacak çalışmamızı tamamladık. Tekniğimizi Girişimsel Radyoloji alanına sunmaktan onur ve mutluluk duyar, bunu bir yükümlük sayarız.

Bu yöntem, Avrupa'nın en saygın girişimsel radyoloji dergilerinden biri olan CardioVascular and Interventional Radiology'de (CVIR) teknik bir not olarak yayınlanmıştır. Makalenin özeti, SpringerLink aracılığıyla https://lnkd.in/dGg4C55j adresinde mevcuttur.